miercuri, 15 septembrie 2010

City Bingo clasic - City Bingo clasic OTV

City Bingo clasic - City Bingo clasic OTV este cel mai nou joc de bingo care este televizat doar pe postul OTV, iar în aceste zile am să vă aduc la cunoştinţă cât mai multe informaţii cu şi despre acest City Bingo clasic de pe OTV.


După cum v-am mai zis din data de 17 septembrie de la ora 21:00 va începe marele joc de bingo City Bingo clasic pe postul de televiziune OTV, iar vânzările de cartoane vor începe în mod oficial din data de 14 septembrie, punandu-se in vanzare cartoane pentru partida inaugurală din data de 17 septembrie ora 21:00, transmisa de Win Channel şi preluată în direct de OTV.
Aceste cartoane de City Bingo clasic le puteţi achiziţiona zilnic doar pentru tragerea speciala de la ora 21:00 sau doar cartoane pentru partida de bingo urmatoare, programată să înceapă in mai puţin de 30 de minute din momentul cumpărarii cartonului.

Ce mai ştiu să vă zic despre acest City Bingo clasic, este că acesta este cu siguranţă un joc clasic de bingo şi va fi diferit faţă de restul jocurilor de bingo, acesta fiind bingo, nu tombolă cu premii extrase cum întâlnim la restul jocurilor televizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu